Je bent op de website van de Leonardusschool van Sint-Lenaarts (Brecht).

Wij - dat is het schoolteam - willen via deze site een heleboel praktische informatie geven over de werking van onze school: zo publiceren we hier de wekelijkse nieuwsbrief, vind je een overzicht van de voornaamste activiteiten, de volledige schoolbrochure, enz.

Ook willen we een zo goed mogelijk beeld geven van alles wat bij ons op school gebeurt, door foto's en verslagen van allerhande activiteiten op de site te zetten. We wensen je alvast een prettig verblijf, en hopen je regelmatig terug te zien.

De Leonardusschool is een katholieke basisschool, die behoort tot het gesubsidieerd vrij onderwijs. Het schoolbestuur van onze school is OZCS Noord-Kempen, Wilgendaalstraat 5, 2900 Schoten.

Onze hoofdschool is gelegen in de Dorpsstraat 12 te 2960 Sint- Lenaarts, en omvat zowel een kleuterafdeling als een lagere school. Onze wijkschool bevindt zich in de Bosstraat 35 te 2960 Sint-Lenaarts. De kleuters daar zijn gegroepeerd in "Leefgroepen". Meer info hierover vindt u in het menu onder de rubriek "Leefgroepen wijk".

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar directie@leonardusschool.be of secretariaat@leonardusschool.be